ID Psykoterapi 

Holistisk og helhedsorienteret terapi 

Jeg er uddannet integral psykoterapeut, hvilke betyder, at jeg arbejder ud fra en holistisk og helhedsorienteret forståelsesramme inspireret af, den amerikanske psykolog,  filosof og pioner, Ken Wilber, hvor både krop, sind og ånd inkluderes i det psykoterapeutiske arbejde. Vi berører derfor både tanker, følelser og kropssansninger i mit terapeutiske rum.

Gennem et psykoterapeutisk forløb kan du blive klogere på, hvem du i virkeligheden er gennem bevidsthed og selvindsigt.
Der kan være mange forskellige årsager til at vælge at gå i psykoterapi.

Personlige kriser er ofte det, der igangsætter behovet for hjælp og faglig støtte fra en psykoterapeut. Når livet kaster os ud i en krise, kan vi opleve det som om, at vi for en stund mister os selv, hvilket kan føles smertefuldt på utrolig mange måder.
Når vi opererer og handler ud fra gamle og uhensigtsmæssige indre styresystemer, kan vi opleve frygt, tvivl, selvkritik, skam, depression, vrede og meget mere, når livet udfordrer os.

Min overbevisning er, at i enhver krise findes et udviklingspotentiale.
Her er min fornemmeste opgave, som psykoterapeut, at hjælpe mine klienter med at få øje på, tage ansvar for, skabe bevidsthed omkring uforløste ressourcer og potentialer, hvorfra de bliver i stand til at kunne begynde at navigere ud fra et mere selvkærligt og opdateret indre styresystem, som samtidigt hjælper dem med at skabe et liv i mere ro og balance.

Intensivt psykoterapeutisk forløb

For dig der ønsker at arbejde mere i dybden med dig selv, tilbyder jeg et individuelt skræddersyet forløb, hvor målet er at hjælpe dig med at få ryddet godt og grundigt op på de indre hylder i forhold til de problematikker, du er udfordret på.

Intensiv terapi sætter skub i de indre processer og den personlige udvikling, hvilket kan være med til at skabe en hurtigere ønsket forandring.
Hvor tit, vi skal mødes, afhænger af, hvilke problematikker du kommer med.
Derfor er det meget individuelt og noget, som vurderes ved vores forsamtale.
Book din forsamtale på mail eller telefon lige her

Du kan læse meget mere om hvad ID psykoterapi er lige her.


“Vær den person, du er. Forsøg aldrig at være en anden, så bliver du moden. Modenhed er at acceptere omkostningerne ved at være sig selv, uanset omkostningerne. “

Osho

Jeg hjælper mine klienter med følgende problematikker;

  • Lavt selvværd
  • Stress og udbrændthed
  • Livskriser
  • Angst og depression
  • Samliv og parforhold
  • Hæmmende og negative overbevisninger
  •  Selvkritik og mindreværd
  • Ensomhed
  • Jalousi
  • Familierelationer/familiemønstre