Tillid og tryghed

Jeg håber, at det er med til at gøre dig tryg i forhold til at vide, at jeg kun behandler oplysninger om dig, der er nødvendige for behandlingen, og at jeg er mit ansvar bevidst i forhold til at behandle dine oplysninger fortroligt og sikkert.

Politik om beskyttelse af personoplysning

I følge Persondataforordningen skal jeg orientere dig om, at du som klient, hos Terapeutisk rum ved psykoterapeut Helle Svendsen, er opfattet af ordningen om beskyttelse af personoplysninger, og at jeg behandler en række personoplysninger om dig i forbindelse med din behandling.
Jeg indsamler følgende oplysninger om mine klienter:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Relevante helbredsoplysninger

Disse oplysninger er nødvendige for, at jeg kan gennemføre det ønskede forløb.
Når et forløb afsluttes, sletter jeg som udgangspunkt alle de personoplysninger, jeg har registreret om dig i forbindelse med dit forløb hos Terapeutisk Rum.
Dine personoplysninger bliver håndteret sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt.

Kontakt mig hvis du vil vide, hvilke oplysninger, jeg behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger, du ikke mener er korrekte, hvis du ikke mener, at jeg har ret til at behandle oplysninger om dig, eller hvis du mener, at jeg behandler for mange oplysninger om dig. Ligeledes har du ret til at få udleveret de oplysninger, som jeg har om dig. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby Telefon: 3319 3200 e-mail: dt@datatilsynet.dk