Ungeterapi

Unge og mistrivsel 

44 procent af unge mellem 16 og 25 år oplever en grad af mistrivsel.
Det viser ny forskning fra Center for Ungdomsforskning på Aalborg Universitet. 

Derfor banker mit hjerte helt særligt for at hjælpe unge mennesker med at få skabt et sundt og balanceret selvværd.

Har du problemer med lavt selvværd, stress, angst, præstationsangst, ensomhed, nedtrykthed, følelsesmæssige ubehag, herunder psykosomatiske symptomer og andre former for mistrivsel? Så er du bestemt ikke alene. 
Unge mennesker oplever, som dig,  større og større usikkerhed og manglende trivsel i et samfund, der er i konstant forandring. Det kan give dig en følelse af at være presset i forbindelse med din skolegang eller uddannelse, dine relationer og den fritid, som du egentlig skulle have tid til at nyde.

Målet med ungeterapi er at fremme dine ressourcer og potentialer, så du tør gå ud i verden og være den, du dybest set bare er og stå stærkt lige der.   
Jeg vil hjælpe dig med at få skabt bevidsthed omkring eventuelle blokeringer i krop, sind og følelser, som forhindrer dig i at mærke ro og glæde i dit liv.

Nogle gange har vi brug for, at andre hjælper os med at få øje på det fantastiske væsen, vi alle gemmer på. Sammen vil vi kigge på blokeringer i form at tanker, følelser og kropsfornemmelser, der skygger for det gode selvværd. 
Det gode selvværd og den gode selvfølelse ligger derinde og venter på at få lov til at skinne igennem. Det er den mission, vi sammen er på i mit terapeutiske rum. 

“Jeg kender ingen større værdi end at se ind i dig selv.”

Osho

Kære forælder

Er du forælder til en ung, der mistrives? Så er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere om et terapiforløb, som kan være relevant for lige netop dit barn.

Du er også meget velkommen til at ringe og høre nærmere, hvis du har en bekymring omkring dit barn og ikke ved, hvordan du skal forholde dig. 
Jeg tilbyder samtidig også forældreterapi, som måske er relevant for dig, som har brug for redskaber til at kunne forstå, rumme og støtte dit barn.

Du kan kontakte mig her