ID psykoterapeut MPF Helle Svendsen

Velkommen til mit terapeutiske rum.
Mit navn er Helle, født i 1977 og er uddannet ID MPF psykoterapeut. 
Det betyder, at jeg har fire års godkendt psykoterapeutisk uddannelse fra ID Academy, ved Ole Vadum Dahl. 

Jeg har altid haft en naturlig interesse for personlig udvikling, og min egen rejse startede, da jeg, som 20 årig, havde min første samtale med en psykoterapeut.
Siden dengang har jeg gået på en lang og lærerig udviklingsvej, hvor jeg har prøvet forskellige terapeutiske retninger og metoder af, og hvor mit mål hele tiden har været at blive den absolut allerbedste udgave af mig selv.
Ligesom mine klienter har jeg også haft et liv med op- og nedture, og alt, hvad jeg har været igennem, bidrager til den terapeutiske tilgang, jeg har i dag.

Mit menneskesyn hviler på tanken om, at vi alle er langt stærkere, end vi selv er bevidste om, og at vi evner at helbrede os selv for meget følelsesmæssig og mental lidelse, hvis vi har modet. Vi slipper ikke for at skulle arbejde med og forholde os til vores fortid, og alt hvad den har bidraget med af mønstre, fortællinger og overbevisninger, som ikke længere gavner vores modne personlighed. 
Omdrejningspunktet for forandring og udvikling er at skabe bevidsthed, hvilket er dette jeg kan hjælpe dig med.

Jeg tror på mennesker, og jeg elsker at hjælpe mennesker med at få øje på de potentialer og den styrke og kraft, som vi alle indeholder.
Den terapi, jeg tilbyder, handler om at lande dybere inde i sig selv. Det handler om at øge bevidstheden på mønstre og overbevisninger, der begrænser dit liv.
Jeg vil hjælpe dig med at få sat dine fantastiske indre ressourcer i spil, så du kan skabe det liv, du dybest set længes efter og ønsker dig. 
At have fået livet i gave forpligter, vi bliver nødt til at anstrenge os, gøre vores bedste og arbejde for at få det bedste ud af det.
Og så skal livet nok komme os i møde.


“Folk er simpelthen unikke, uforlignelige. Jeg er nødt til at opdage mit eget væsen; du er nødt til at opdage dit eget væsen. “

Osho

Frivilligt terapeutisk arbejde  

Udover min psykoterapeutiske uddannelse, har jeg haft erfaring som frivillig rådgiver i Angstforeningen i mange år, hvor jeg har hjulpet og guidet mange mennesker med angst, både børn og voksne.

Ligeledes har jeg erfaring, som frivillig gruppeterapeut hos Tuba i Aalborg, hvor jeg har været med til at facilitere gruppeterapi for unge mennesker med selvværdsproblematikker.